tiistai 24. huhtikuuta 2007

Linnanmäki uusi laite, osa 2




Noniin. Kirnu on nyt nähty. Kyytiin eivät vielä kuolevaiset päässeet, sillä jotain sopimusteknistä asiaa oli vielä kesken. Toiminnassa sen kuitenkin näimme. Kuten etukäteistiedoista jo olin raportoinut, vaunuja on kolme. Kerrallaan liikenteessä on kuitenkin vain yksi sillä aikaa kun muita kahta lastataan, käsittääkseni. Itse ajeluhan ei kauan kestä, puolisen minuuttia.

Aikaisemmassa raportissani sain kommenttilootaan viestin, että ei voi millään olla ketjuvetoinen, sehän on mahdotonta. Mutta kyllä se on. Eli tuon epämääräisen c-kirjaimen huipulle mennään ihan perinteisesti ketjuvedolla, klak klak klak. Ja sitten vapaalla alas. Viimeisessä laskussa juuri ennen asemaa on magneettijarrut.

Vehje muuten huojuu aika reippaasti.

Laite on paikassa, jossa ennen oli Lintsin esiintymislava. Lava on siirretty hevosenkenkään. Kirnun vieressä on uusi ofiisi-, henkilökuntatila- ja lipunmyyntirakennus nimeltään Venus, jonka katolle voi rakentaa esiintymislavan (NRJ in the Park ilmeisesti siinä) tai laitteita. Erään huhun mukaan Lintsille olisikin muutaman vuoden sisällä tulossa uusi Enterprise-härveli, joka nousisi nimenomaan Venuksen katolle. Mutta kyseessä on täysin todentamaton huhu, joten ans kattoo ny.

Kummitusjuna-ajelu sentään testailtiin, ja siellä on vähän uusittu juttuja. On ihan Fog Screen ja kaikki, eli yhdessä kohtaa mennään karsean karjuvan elukan läpi. 4D-teatterissa on uusi WWF:n sponssaama leffa.

Ja nostalgiaa: Labyrintti is back. Varsin mittavan kokoinen, ei ihan helppo edes, kokonaispinta-ala noin 80 neliötä. Lattia on metallia, joten enää ei suunnista edes niin helposti kulumien avulla itseään ulos niin kuin kolmenkymmenen vuoden takaisessa versiossa.

Lisänostalgiana UIT:n syksyllä uusintaensi-iltansa saava Kallion kimallus! Hyvä UIT! Esitystä on päivitetty, eli se loppuu vuoteen 2007.

Kesän Da Lintsi Koodi -hupailustakin nähtiin maistiainen, taitaa olla sitä tuttua huttua.

Muutakin kaikkea pientä oli, kuten uusittu Puksujunan lastauslaituri... Ja ilmainen pääsy Panoraama-näkötorniin koko kesän.

Lintsi aukeaa 27.4. eli ei tartte vappukrapulassa käydä ensimmäisen kerran. Euroviisuhuumaan eivät myöntäneet olevansa kovinkaan varautuneita jotain teemaviikkoa lukuunottamatta (mutta itse sisällöstä ei oikein herunut tietoa). Sinänsä hullua, koska varmasti viisut vetävät turismia myös Lintsin suuntaan aika lailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro