maanantai 23. huhtikuuta 2007

Jalat kuin pylväät ja rinnatkin ylväät


Tonnikeijujen missikisat on jotenkin irvokas esitys. Ei siksi, että lihava sinänsä olisi rumaa, mitä se hyvin harvassa tapauksessa loppujen lopuksi on (ainakaan vaatteet päällä, ja onneksi lantiohousut on out), vaan siksi että esillepano on törkeän, suorastaan asenteellisen huono.

Tottakai, jos kisat järjestää viihdelehti, monen mielestä tämä tekee jo touhun epäilyttäväksi kinkkukisaksi ja piilonaurun herättelyksi. Ja todennäköisesti monet lehden lukijat kauhistelevatkin reheviä reisiä ja valtoimenaan aaltoilevia alleja. Mutta ongelma olisi todennäköisesti sama oli kyseessä sitten viihdelehti tai ns. "arvostettu" media.

Toinen on asut. Miten voidaan saada läpi viesti siitä, että muhkeakin nainen voi olla kaunis, jos alle kolmikymppiset - jopa alle kaksivitoset - puetaan kyllikkivirolaisiksi? Karmeuden kruunaavat uima-asut, joiden malli ja kuosi ovat tuttuja eläkeläisten terveyskylpylöistä.

Rivienvälisen lihaville vittuilun kruunaa finalistikymmenikköön valittu kilpailija, jonka painoindeksi on alle 25 kun se muilla pyörii haarukassa 28-32. Mikä ihmeen Miss XL se sellainen on? Onko epäselvyyttä voittajasta?

Paskaaks muuten kiinnostaisi, mutta en ole laihtunut viikkoon. Perhanan flavonoidit ja ristiäisherkut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro