maanantai 23. huhtikuuta 2007

Kasviksia, nam


Vatsa kuplii uhkaavasti, mutta olen syönyt urheasti siitäkin huolimatta, että treffit Yrjön ja Uolevin (ja ehkä Pirjonkin) kanssa posliinisuihkulähteen välittömässä läheisyydessä saattavat vielä toteutua. 

Löysin itse asiassa pakastehyllystä uuden mielenkiintoisen tuttavuuden: Apetitin Kesäkasviksia (300 g, 29 kcal/100 g). Jollain bearnaise-aromilla maustettu sekoitus parsakaalia, kukkakaalia, tavallista porkkanaa ja keltaista porkkanaa.

Lätkäisin sen kaveriksi pakkauksen rakastamaani Arlan Apetina valkosipuli-oliivi-fetaa (80 g ilman öljyjä, 270 kcal/100g). Kokonaiskalorimäärä aterialle siis sellaisen 300 kcal, erittäin hyvä määrä.

Maullisesti erittäin pätevä lounas, ja maha tulee täyteen. Fetat tietysti ovat pikkaisen suolaisia, mutta tuollainen snack-määrä menee kunhan ei tavaksi ota.

Tietenkin kulma-Alepassa toi vihannespussi oli viimeinen laatuaan. Toivottavasti täyttävät varastoja. Ei paha yhtään, varsinkaan ofiisiin, jossa ei ole kuin mikro. Tuota on lisäksi hyvin helppo vaihtelun vuoksi täydentää purkkisienillä, tomaatilla sun muulla pikkupilppeellä ilman että vain auttavasti varustellun keittiön rajoitukset tulevat vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro