sunnuntai 17. kesäkuuta 2007

T minus 6 hrs


Pitäisi sinne Lontooseen muutaman tunnin päästä. Saan näppylöitä näistä lentojen tavararajoituksista. Koska en todellakaan halua raahata mitään ruumaan menevää kamaa mukanani, vaan haluan pärjätä yhdellä kevyellä käsikollilla, varsinkin tuo kosmetiikkaosasto tuottaa harmaita hiuksia.

Miksi kukaan ei ole saanut päähänsä myydä kaupassa valmiita "lentopakkauksia" kosmetiikkaa ja toilettituotteita? Minituubi hammastahnaa, minituubi kosteusvoidetta, minituubi sitä ja minituubi tätä, niin ettei tartte kuin kentällä rojauttaa höskä ilman mitään arpomishässäkkää siihen minigrip-pussiin, johon se varmasti menee, ja sillä selvä.

Mutta sehän olisikin liian helppoa. Nyt olen joutunut taiteilemaan itse kaiken maailman viritelmiä. On puhdistusliinoja, joissa on kosteusvoide mukana. On kynämallinen huulipuna, itse asiassa paksu huultenrajauskynä, mutta siitä on kevyeksi huulipunaksi sellaisenaan. Jätän kaikki rakastamani voidemaiset luomivärit himaan ja tyydyn tavallisiin kakkumalleihin.

Olen uittanut itseäni itseruskettavissa niin, etten tarvitse meikkivoidetta lainkaan, vaan pärjännen pelkällä puuterilla. Sääret on nyt ajettu niin suurennuslasin kanssa, ja ajan vielä kertaalleen, ettei tartte mitään hyveliäkään mukaan ottaa. Hammastahnan alennun ostamaan kentältä. Hiuskiinnetäkään ei tarvitse, sillä olenhan raikas ja luonnollinen tuulitukkatuulahdus pohjoisesta, eh eh.

Mut perkele, mascara. Sitä ei voi korvata millään. Taidan sittenkin joutua minigrip-sulkeisiin.

Perhanan turvallisuusvouhotus. Olen jo aika monesta lähteestä kuullut, että ne nestemäiset räjähteet pitäisi itse kuljettaa valmiina mukanaan, jos sellaisia aikoisi käyttää -  eikä se onnistuisi todellakaan missään mascaratötsässä - koska valmistamiseen tarvittaisiin vähintään 8 tunnin lento, laboratorio-olosuhteet ja kaikille matkustajille pyykkipoika nenään.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Kaikkein järkyttävintä koko tässä matkahommassa on huomenaamulla hotellin aamiaishuoneessa kaikuva pekonin ja makkaroiden seireenin kutsu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro