torstai 7. kesäkuuta 2007

Prince of fuckin' dorkness



Pni jo tuossa hieman tiedusteli. Ja kyllä juu, pikkaisen rahastukselta tuntui. En nyt ole mikään Ozzy-ekspertti tosiaankaan, joten tuomioni on kovinkin subjektiivinen sun muuta. Mutta seurueeseen liittyi myöhemmin henkilö, jolla on kokemusta erinäisistäkin herran keikoista, joka totesi että aika keskinkertainen.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen käynyt todellakin erittäin pienellä kourallisella konserttikeikkoja, joten otanta on aivan liian kurja todetakseni että olipahan köyhä pituus Ozzyn keikalla. Lyhyin keikka ikinä millä olen ollut, jos ei festareita lasketa.

Herrahan siis nimittäin jaksoi sitten heilua jopa peräti puolitoista tuntia (ja lauloi ehkä joka kymmenennen nuotin edes jonnekin lähelle oikeaa, but hey, who's counting, it's Ozzy!) Onko tämä paljon vai vähän hevikonsertille tai edes "hevikonsertille", en tiedä, mutta itsestä tuntui kyllä aika vähältä. Joskus nuoruudessani olen yleissivistänyt itseäni jollain Iron Maidenin keikalla, mikä oli huomattavasti pitempi setti. Kuten myös eräätkin Scorpionsin (nimi muutettu) keikat joilla olen (persoona muutettu) tullut olleeksi.

Tosin, kun ottaa huomioon, että valtaosa yleisöstä näytti olevan kännissä, niin kaipa puolitoista tuntia on enemmän kuin riittämiin. Eihän jengi pysy tolpillaan sen pitempään.

No, kyllähän rahalleen vastinetta sai, sillä parkkihallista ulos jonottaminen kesti melkein yhtä kauan kuin itse keikka. Eli tuli ihan täysi ilta. Ja takapenkillekin istutettiin kahden kauniin nuoren miehen väliin. Ei voi valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro