torstai 10. toukokuuta 2007

Tulkoon ilta pian



Hehee. Minimaali löysi helmen HBL:n nettisivulta. Malin Slotte panee järjestykseen (ja halvalla) viisujen semifinaalikappaleet. Hauska on "vuoden sitäsuntätä"-tyylinen ilmaisutyyli, josta Minimaali on kielivammaisille tehnyt myös kevyen suomenkielisen tiivistelmän.

Alkaa viisuinto nousta. Vielä muutama tunti iltaan. Sitten istutaan Äidin kanssa sohvalla ja kaakatetaan niin, että Mies alkaa katsella kiusaantuneena seiniä lähestyvän auton valokiilaan jähmettyneen jäniksen pakokauhuinen ilme silmissään. Ja kun Äidin kanssa huomaamme sen, alamme kaakattaa vielä enemmän.

Puhuin juuri Teron kanssa pikaisesti. Oli matkalla Ukrainan Verkan kanssa Limbo-vaatekauppaan. Limbossa myydään Markku Kopran suunnittelemia viisuaiheisia vaatteita, ja Verka oli siitä kuullessaan ehdottomasti halunnut mennä käymään. Tero varmaan kertonee itse blogissaan tästä vierailusta kunhan kerkiää, koska koko Ukrainan hupimeiningin tietäen, vierailu on varmaan ollut varsin hupaisaa seurattavaa.

Mutta tärkeintä oli se, että Tero on nähnyt harjoituksia ja varsinkin semifinaalin aloitusesityksen, väliaikaesityksen ja Jaanan ja Mikon lavaelkeet. Halusin suoran vastauksen suoraan kysymykseen: Pitääkö hävetä? Ei pidä, vastasi Tero. Aloitusnumero on kuulemma ihastuttava, tekniikka pelaa ja taustaseinän valohärdellit ovat hienot. Väliaikanumeron neidonkosiskelutanssit ovat kuulemma ehkä aavistuksen pitkitettyjä, mutta pahempaakin on nähty.

Toivoisin, että kun ilta on ohi, jatkoon ovat menneet: Bulgaria, Georgia, Islanti, Kypros, Latvia, Puola, Sveitsi, Tanska, Tsekki ja Turkki.

Toivon mukaan Serbian ja Valko-Venäjän suureelliset tyhjiöt kokevat "ne pääsee kummiskin jatkoon, äänestän jotain muuta"-kohtalon ja putoavat kuin Chris Daughtry konsanaan American Idolissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro