perjantai 4. toukokuuta 2007

Taaki pössis



Eilen pöhisi nosturissa. Igglosta setä kertoi meille jänniä asioita Web2.0:sta. Viihdyttävä puhuja, oli kiva kuunnella, mutta henkilökohtaisesti on myönnettävä, että vaikka jäi fiilis siitä että meistä halutaan jotain, aivan suoraan ei koskaan tullut esille mitä. Sisältöä Iggloon? Ehkä. Mitä saamme takaisin? Trafiikkia? Senkö takia blogaamme? Ei kai kuitenkaan...

Tiedä häntä, ilta oli taas jälleen mitä mukavin, ja nyt tapahtui kohdallani se ensimmäinen kerta näissä ympyröissä, kun kaksi maailmaa yllättäen kohtaavat. Paikalla oli peräti kaksi ihmistä, jotka olen tuntenut jo vuosikaudet aivan tyystin eri ympyröistä. Kummankin blogauksesta toki olen ollut tietoinen, mutta varsinkaan näistä henkilöistä toisen paikalle saapumista en ollut osannut odottaa. Hienoa. Todella hienoa. Ihanaa nähdä pitkästä aikaa tuttuja naamoja ihan livenä, kun nyt kuitenkin on sosiaalisesti niin äärettömän laiska nykyään, ettei saa hilatuksi itseään edes irciin asti.

Myös kolmas henkilö liippailee jollain tapaa menneisyyttä. Mietimme pitkään baaritiskillä miksi kummankin nimi ja varsinkin pärstä on niin kovin tuttu. Pääsimme jo siihen asti, että hän on ainakin ollut häissä, jonka sulhasen polttareissa minä olin, ja olen nähnyt hääkuvat. Naama siis voi hyvinkin olla näinkin hassun kulman takaa tuttu. Toisaalta, miksi myös nimi on tuttu? Yhteisiä tuttavuuksia löytyi, yhteisiä ympyröitäkin, mutta aikakausipoikkeavuuksin. Definitiivistä yhteistä nimittäjää ei ilmaantunut, mysteeri on edelleen ratkaisematta - ehkä seuraavassa X-blogfiles-tapaamisessa asiaa pohditaan lisää. :-)

En juuri linkitä, sillä Blogitapaamisblogissa on aika kattava linkkikokoelma paikalla olleista. Toki muitakin oli, ja valitettavasti esimerkiksi Minh ja Erkka eivät olleet. Lisäksi illan intellektuellin annin linkkeineen raportoinee parhaiten jälleen Sun äitis, joten linkkaan jo valmiiksi äitiin.

Mutta jotta en nyt olisi aivan nuiva ja vähäpuheinen illan annista, niin raportoinpa ainakin, että Susan Kurosen kuvat sisältävä Hymy-lehti oli illan aikana kuumaa kamaa. Yhdessä pöydässä päätettiin myös perustaa Assemblylle kilpailija: Blogembly. Eli hallillinen koneita, ja sitten blogataan 24h. Myös erillisiä kilpailusarjoja ideoitiin, esimerkiksi Jaiku-maraton, sadan metrin neuleblogaus jne.

Alkuillasta valokuvaus oli sallittua, mutta koska olen diskreetti ihminen, häveliäästi vastavalotetun kuvan henkilöiden nimet ja äänet on muutettu viattomien suojelemiseksi.


Vasemmalta oikealle "Mikko", "pni" ja "Marinadi".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro