torstai 17. toukokuuta 2007

Keskittymishäiriöinen vapaapäivä


Voi näitä keskellä viikkoa olevia vapaapäiviä. Olen ennenkin niistä mussuttanut ja tekisi taas mieli mussuttaa lisää.

No onhan tämä lööbaus toki mukavaa, mutta iltapäivä ennen sitä ja työpäivä sen jälkeen menevät aivan harakoille. Kumma etteivät työnantajajärjestöt ole lähteneet taistelemaan sen puolesta, että arkipyhät siirrettäisiin kaikki maanantaille tai perjantaille.

Ja ihan yksilön kannalta tällainen päivä voi olla todella petollista. Olen taas tuhlannut euron poikineen Xbox Liveen, ja pitäisi vähän tuhlailla tuonne Wiin Virtual Shopiinkin. Päivän vapaat eivät kauheasti anna energiaa ns. Isojen Pelien pelaamiseen, mutta sen sijaan keskittymishäiriöiseen "pelaan viisi minuuttia tuota, sitten viisi minuuttia tätä"-meininkiin ne ovat aivan omiaan - ja siihen voi todellakin upottaa rahaa Live Arcaden tai Virtual Storen avustuksella vaikka kuinka.

Tulis nyt pojan nukkumaanmenoaika, niin voisi tuota Haloa. Olen itse aivan onneton FPS-pelaaja, varsinkin ohjauspadilla - mielestäni hiiri ja näppäimistö ovat ainoat oikeat FSP-pelivälineet - mutta ilmaisten demojen ja betojen ansiosta ns. aivoton räiskintä on kumman vapauttavaa, koska kenelläkään ei ole pakonomaista tarvetta "saada rahalle vastinetta".

Sikamaisen hyviä noi 12-vuotiaat räkänokat kyllä ovat, perhana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro