tiistai 1. toukokuuta 2007

Kärmeksiä, nuolia ja kansantanhuja



Olen yrittänyt vältellä näitä mahaa kääntäviä etukäteistietoja tulevasta euroviisuhäpeästä, mutta eihän se onnistu. Esimerkiksi 27.4. yle uutisoi että viisut avataan hanurinsoitolla ja beatboxauksella. Väliajalla modernia kansantanssia. Voi itku. Kas kun ei olla pyydetty PPP:tä ja Kallialaa kiertämään yleisön seassa hampaattomina nunnuka-miehinä - ja Uuno Turhapuroa ojentamaan palkintoa voittajalle.

Toinen tuskan aihe on se, että eikös nettikauppojen yksi pointti ole se, että voi shopata myös ei kauppapäivinä? Rushin uuden levyn julkaisu on virallisesti tänään. Onko Suomen iTunesissa? No ei, huomenna vasta. Ei kai tää oo joku vappujuttu, että malttakaas ARKIpäivään?

Muuten ei kai häiritsisi pätkääkään, vaan astelisin tyynesti aamulla levykauppaan, mutta nettiaikakausi selvästikin tuhoaa pienen ihmisen maltin. Ja kun kerrankin tekisi  mieli muutenkin tehdä nimenomaan pelkkä failiostos yli tavallisen ostoksen, sillä himona olisi odottaa kesäkuuhun dvd-levy-julkaisua 5.1-äänillä ja muulla hömppäpömpällä.

Häiritsisi ostaa sama julkaisu ns. moneen kertaan, mutta jos yksi versio on vain faileina koneella, se ei kirpaise niin pahasti (eikä näytä tyhmältä levyhyllyssä). Rahanmenokaan ei tunnu niin pahalta, kun siitä ei jää konkreettisia, sormin hypisteltäviä todisteita vaivaamaan mieltä.

Ja näin olen selvästi langennut siihen, mitä musiikkiteollisuus haluaa - ostan hymyillen saman tuotteen moneen kertaan....... olettaen että saisin sen silloin kun haluan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro