torstai 24. toukokuuta 2007

En myönnä!



Mentiin sitten Ikeaan. Neljäksi tunniksi. Äidin seuraksi. Jalat on ihan maksat. Ja pitäis jaksaa vielä Pojan keväjuhliin ja ehkä jalkapalloonkin. Mitäs lomaa tää tällainen on? Jatkuvasti meno päällä, eikä ehdi röhnöttää ja porsastella juuri lainkaan.

Ikeakin on yhtä tarpomista ja voimamaleksintaa, eikä sinne koskaan mennä ostamaan. Katselemaan vain. Huonekalut ja hilavitkuttimet takakontissa poistuessa? Näette harhoja! Ei kukaan sellaisia osta, koska katselevat vain.

Tänäänkään ei mitään ostettu. Ei esimerkiksi Billy-hyllyä eikä Skubb-säilytyshyllyjä. Myöskään en juonut kuppitolkulla capuccinoa, enkä syönyt kahta hodaria enkä possua bearnaisekastikkeella.

Tuskin maltan odottaa että Pojan keväjuhlien ja jalkapallon jälkeen en tänä iltana ryhdy kokoamaan sitä Billy-hyllyä, jota en ostanut.

Iltaedit: Ja tässä siis ei ole se Billy, jota en ostanut. Eikä mulla mennyt kuin vajaa 30 minuuttia sen kasaamiseen.

Vain yksi vaivainen kirosana, ja sekin johtui puhtaasti omasta arrogantista typeryydestäni (sokkeli ensin väärinpäin, kun olin katsovinani sen olevan koivuviilua kummaltakin puolelta).

Tästä pömpelistä tulee meidän konsoliräkki. Xbox joutuu pönpelin päälle, sitten kerroksiin Pleikkari ja Wii. Alimmaiseksi johonkin lootaan kaikki sälä, kuten ylimääräiset ohjaimet ja muu plimplom.

Saa nyt luvan isoäidin aikainen kolmijalkainen vaasipöytä (myös joulukuusipöytänä tunnettu) väistyä. Mihinköhän me ens jouluna pannaan joulukuusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro