sunnuntai 13. toukokuuta 2007

Namisämpylä!


Luulin ottavani aamiaiseksi Muhkuja. Mutta Mies olikin ostanut Fazerin Tummia Sämppiksiä, mitä en huomannut vielä edes leipiä tehdessäni. (Laittaisin linkin Fazuun, mutta niillä näyttää olevan serveri kumossa)

Yllätys oli suuri, kun otin ensimmäisen haukkauksen. NAM! Pikkaisen makea, mutta silti tummahko maku. Todella makoisa yllätys. Jälkeen päin ajatellen, kumma etten erottanut leipää Muhkusta jo tekovaiheessa, koska jo leivän kuori on ihan eri tuntuinen, rapeampi.

Tää on kuulemma joku uutuus, mutta pitäiskö toivoa, että Fazerin muidenkin leipien laatu olis taas viime vuosina parantunut? Ei ole pitkään aikaan tullut syötyä Fazun leipiä oikeastaan lainkaan. Todella tyydyttää tällaiset leipätuotteet, joihin ei tartte kuin sipaista vähän Beceliä pintaan, niin herkku on jo valmis.

Sinänsä hauskaa, että jos itse olisin ostanut sämpyläpussin, olisin saattanut ottaa noi Fazut vahingossa, koska pussit on jotenkin samankaltaisia. Toisaalta myös huono asia moinen, koska kyllä tällaisen tuotteen soisi paketiltaan varmaan valmistajankin mielestä erottuvan kilpailijoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro