sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Halpaa hupia


Perskules. Olen koko ajan elänyt siinä väärässä käsityksessä että helatorstai on nyt alkavalla viikolla. Näin ne viikot alkavat mennä sekaisin ja näyttää samalta. Olenkohan loman tarpeessa? Olen tai en, se lomakin onneksi alkaa parin viikon päästä.

Pitäisi käydä Korkeasaaret, Lintsin, Sealifet.. Rahaa on nolla, mutta onneksi on vino pino kaiken maailman edukkuuksia ja vapareita.

Vielä kun saisi niitä vapareita ja edukkuuksia vaatekauppaankin. Nyt todellakin on se hetki, kun parhaimmat ja uusimmat farkkuparini uhkaavat pudota jalasta ihan ilman mitään lantion hetkutustakin. Varsinkin nyt kun ei ole enää sukkahoususäät, paljaalla iholla denim liukuu mitä mainioimmin, ja vaikka olisi kuinka korkea farkun vyötärö, niin persposket vilkkuvat muutaman askeleen jälkeen. Ja huomasin olevani allerginen vyön soljelle.

Suorastaan harmittaa ettei tämän "hyvän elämän" aloittamishuumassa tullut otettua mittanauhalla mitään strategisia nummeroita talteen, koska vertailu saattaisi tällä hetkellä viihdyttää minua suuresti. Köyhällä on halvat huvit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro