maanantai 12. maaliskuuta 2007

Vampyyrit elävät!



Mielenkiintoista huomata, että perheeseen tulleella Wiillä on itse asiassa pelattu suhteellisen vähän verrattuna kaikkeen siihen muuhun mitä sillä on tehty.

Yllättävän paljon tulee luettua uutisia, leikittyä äänestyskanavalla ja surfattua. Vaikka vieressä on ihan hyvä tietokone, niin perhe jumittui äskenkin pariksi tunniksi youtubettamaan Wiillä tulevia euroviisukilpailijoita. Niin se vain on, tv-ruutu yhdistää.

Euroviisuista puheenollen. Kiitettävän vähän yritetään matkia Lordia. Tai siis, miten sitä edes voisi. Sen sijaan on lähdetty aivan toiseen suuntaan - ja tuntuu siltä, että joiltain osin Liettuan viime vuoden "We are the winners of Eurovision"-poppoo on inspiroinut tämän vuoden osallistujia enemmän kuin Lordi. Luvassa on nimittäin ainakin kolme yli-ikäisten herrojen poikabändiä.

Tavallisin niistä on Espanjan poppoo NASH, joka muistuttaa noloudessaan lähinnä Take Thatin comebackia. Latvia puolestaan panee halvalla Il Divo -ilmiötä. Romanian surkuhupaisan, diskatun Dracula-hömpötyksen sijaan matkaan lähtee niinikään iso kasa rumia miehiä laulamaan hassua kansanlauluhenkistä renkutusta useilla eri kielillä.

Latvian ja Romanian hienovarainen kettuilu tasapainottuu Ukrainan täydellisellä "Alf Poier kohtaa Guildo Hornin ja Sestren"-meiningillä. Kuvitelkaa BB-Kakia mekossa foliosta tehty kalanpyrstö päässä laulamassa Anttila-syntikoilla säestettyä lastenlaulua. Loistavaa!

Ja jotta tragikomiikka ei unohtuisi, Sveitsiä edustaa DJ Bobo. Pitääkö sanoa enempää? Pitää: "Vampires are alive". Ratkiriemukasta jo tittelin ristiriitaisuudesta lähtien.

Kun luvassa on vielä muun muassa etnotrancea Bulgariasta ja ison marengin keskellä tasapainoileva täti Georgiasta niin eihän masokisti voi jättää skaboja väliin niin millään. Kyytipojaksi tarvitaan vain kunnon känni.

Tosin kun ottaa huomioon, että Suomi järjestää skabat (kts. edellinen postaus), sen kännin on oltava aika kokovartalokooma. Mahtaakohan jo nyt pohjien oton aloittaminen edes riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro