torstai 20. joulukuuta 2007

Valtakunta liitännästä


Duuni- sun muilla kavereilla on pahoja joulustressin merkkejä - yksi on ollut kuin myrskyn merkki koko viikon, toisella on päällekkäin kaiken maailman räkätaudit, kolmas on metsästänyt puhuvia Teletappeja... jne jne.

Olen taputellut itseäni selkään, että onneksi mulla ei ole. Minähän en stressaa mistään. Lahjoja keksin ostaa jos keksin. Jos en, niin se on voivoi. Ja varsinkin kun yhtäkkiä vajaassa vuorokaudessa on jo läheisimpien ihmisten lahjat joko kasassa jo valmiiksi, tai ainakin tiedossa, niin mikäs tässä ollessa.

Ja silti selkä on yhtäkkiä jumissa. Jokin selvästi kaikertaa. Asiaa ei ehkä auta, että itselleni alkuvuodeksi junailemat vapaapäivät ennen loppiaista eivät sitten toteudukaan, kun ei olekaan riittävä miehitys paikalla.

Eikä auta se, että miten himskatinpimpskatinhelvetissä saan kuulokkeet kiinni telkkariin/kotiteatteriin, että voin pelata mun Guitar Heroa iltaisin. Perhana, naisen pitää saada rentoutua, kuulokkeet on pakko. Tämä on naurettavaa, mutta tämä on silti myös ongelma. Olen sen verran kuuro ihminen, että jopa päiväsaikaan häiritsee se, millä volalla täytyy luukuttaa sitä Guitar Heroa, jotta strummerin typerä kolkutus peittyy - ja mielellään muunkin maailman hälyäänet.

Auttakaa rakkaat hifistit. Löytyykö mistään päin maailmaa jokin viritys, jolla voisin käyttää esimerkiksi tölöviission optista ulostuloa hyväkseni? Yksinkertaista olisi tietysti liittää xboxin rca-audiopiuhat kuulokepiuha-adapteriin, mutta sitä varten pitäisi aina repiä ne audiopiuhat kotiteatterin perseestä irti.

Niin, kotiteatterissakaan ei ole kuulokeulostuloa. Muodikas optinen ulostulo toki siinäkin. Saatana tämän nykyajan kanssa. Ollaan niin digitaalista, niin digitaalista, mutta ei yhtään ajatella, että ihmiset haluavat käyttää kuulokkeita muidenkin kuin niiden naurettavien iPodiensa kanssa.

iPodeille ja muille kannettaville on kyllä vaikka mitä härpäkkeitä. Tää on pian yks iEarth koko hemmetin maapallo. Viimeisin tuttavuus on joululahjaksi saatu, pahviääninen retroradio, johon saa kyllä kiinni sen aipoudin, mutta radioksi siitä ei juuri ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro