keskiviikko 19. joulukuuta 2007

Olenko ihan pihalla vai hä?


Iltapäivälehdissä revitään lööppejä siitä kuinka kaksi nuorta miestä on kadonnut kuukauden sisällä vierailtuaan Kotkan Onnelassa. Asiat annetaan ymmärtää niin kuin Kotkan Onnela olisi tässä jonkin sortin avainasemassa.

Pakko kysyä että anteeksimitähä? Jos olen käsittänyt oikein, niin Kotkan Onnela on kuin mikä tahansa Suomen maan Seduloista, eli siellä käy viikon aikana varmaan vähintään puolet lähitienoon 18-30-vuotiaista. Lienee kai paljon epätodennäköisempää se, että jos 18-30-vuotias Onnela-kaupungissa juhlija katoaa, että ei olisi sattunut käymään siellä Onnelassa. Varsinkin jos on kyse kaupungista, jossa nuorison "trendikkäitä" ryyppyrysiä ei ole ihan yhtä paljon tarjolla kuin pääkaupunkiseudulla.

Saattaisin olla vähän vähemmän ihmeissäni, jos kyseessä olisi keskimäärin 30 kantiksen syrjäinen kulmakuppila jossain takatyrnävällä. Mutta nyt liikutaan luvuissa, joiden pohjalta olisi aivan yhtä "fiksua" yhdistää kaksi katoamista toisiinsa sillä perusteella, että kummallakin kadonneella on siniset silmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro