perjantai 21. joulukuuta 2007

Me ollaa pissixii


Suomessa on yksi ainoa musiikkikanava, eikä sen nimi ole Music Television. Sen nimi on Voice. Toki sekin on joutunut sortumaan MTV:n lailla rahastukseen, kuten rakkausmittareihin, chatteihin sun muihin virityksiin, jotka pyörivät samalla ruudulla musavideoiden kanssa, mutta sentään suurin osa kanavan audio-osastosta on edelleen musiikkia ja liikkuva kuva musiikkivideota.

Yksi ärsyttävimmistä rahastusjutuista on itse asiassa se ainakin öisin pyörivä chatti, jossa tekstiruutu on vaakasuunnassa melkein puolet koko ruudusta. Ei näin, ei todellakaan näin. Jos jotain riistomeininkiä pitää ruudussa pyörittää, niin ruudun voisi aivan hyvin jakaa omiin ikkunoihinsa, joissa kama pyörii vähän pienennetyssä koossa, mutta kuitenkin kokonaan näkyen. Tämä tuskin olisi musiikkifirmojenkaan mielestä huono asia.

Mutta se ei itse asiassa ollut pointtini, vaan se, että joskus ns. added content on ihan hupaisaakin. Esimerkiksi musavideo-"karaoke", eli sanat pyörivät videon kanssa tahdissa ruudun alareunassa. Joissain tapauksissa se on suorastaan mukavan informatiivista

Ja toisissa tapauksissa huumoria riittää. Blingbling-ökyhopparin pelleys jotenkin iloisella tavalla korostuu, kun ruudun alalaidassa pyörii "sanoituksia", joiden sisältö on vapaasti suomeksi kääntäen osastoa "Ja me tiätsä mentii diskoo ja niinku nähtii pari misuu, ja mä olin tota noin niin kova jätkä, et ne kävi muhun tyyliin heti iiiihan kuumana. Ja sil toisel oli vitun isot bosat. IhQuu."

Miksei kukaan koskaan aiemmin kertonut minulle, että hopparit on oikeasti pissiksiä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro