tiistai 4. joulukuuta 2007

Pitäis varmaan ruveta basistiksi



Mulla on selvästikin taas BB:n jälkeinen henkinen krapula. Ajatuksenpuolikkaita pyörii päässä vino pino, mutta mistään ei oikein saa otetta. Periaatteessa olisi sanottavaa erinäisistäkin asioista, mutta mikään ei oikein muotoudu - kitetyttämisen kyky on hetkellisesti täysin kateissa.

Kyllä tämä kai tästä. Ainakin pitäisi harrastaa ei-elämää sen verran, että ottaisi selville millä ihmeen kippaskonstilla vedetään Guitar Herossa sikapinnat biisistä, joka perusvirheettömällä nappisuorituksella ja tasaisella star powerin käytöllä antaa sellaiset 150-160 kilopistettä.

Tuli nimittäin ensimmäistä kertaa osallistuttua GH3:n tournamentiin. Tavoitteena paras highscore Cliffs of Doverissa, mediumilla. Pari tuntia pusattuani satuin tarkistamaan tilanteen: parhaimmalla sellaiset 300k pistettä. Kyllä on ihmisen ongelmat vähissä, kun kuluttaa illan pähkäillessä ja kiukutellessa miten homma oikein tehdään.

Teknisesti väitän olevani sen verran hyvä (en tässä asiassa enää edes kehtaa kainostella, olen lakannut olemasta täysin paska) ettei medium-tasolla ole ongelma eikä mikään vetää virheetöntä suoritusta biisissä kuin biisissä. Mutta sitten astuvat mukaan pelitekniset asiat - eli tuo star powereilla kikkailu sun muu - ja minun strateginen silmäni asustaakin näemmä ahterissani eikä päässäni. Erilaisia yhdistelmiä on kokeiltu. Star powerin varastointia erilaisin määrin, star powerin kuluttamista heti kun sitä saa. Mutta ei. Edes 200 000 pisteen raja ei lähene. Saatika nyt sitten tuo 300k.

Jos olen näin tyhmä, etten itse kykene keksimään miten homma menee, niin pitäis varmaan ruveta basistiksi. Kunhan vessan lattia on suorassa, niin osaan jo suvereenisti kusta kummallekin puolelle pönttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro