lauantai 24. toukokuuta 2008

Play with me


Tänään on siis se päivä kun tämä menee ja poistaa itsensä ja bloginsa Blogilistalta. Itse H-hetki on juuri ennen kuin euroviisut alkavat, jotta voin hukuttaa toimenpiteestä aiheutuvat murheeni saman tien halpaan eurotrashiin.

Ja sitten johonkin aivan muuhun. Kuinka monella on GTA IV:ssä kaupungin avaimet? Meidän perheellä on (Mies pelasi, mä autoin pulujen metsästyksessä)! Tai ollut jo MOONTA PÄIVÄÄ. Jep, meillä ei o elämää :-)

Lisäksi joudun nyt todellakin kuin kuumilla hiilillä odottelemaan ensinnäkin Guitar Heron Aerosmith-versiota sekä GH IV:a, koska näyttää todella pahasti siltä että olen pelaamassa aikaisempia Guitar Heroja läpi.

Ykkönen koki nöyrtymisensä käsissäni jo monta kuukautta sitten (siinähän ei voi edes biisejä harjoitella, joten eteneminen on ollut pitkällinen prosessi), mutta nyt on tapahtunut joku vedenjakajan ylitys taidoissa, sillä hyvin vähän aikaa sitten hankittu GH II on biisiä vaille valmis (ja kun Freebirdin ensimmäinenkin yritys meni saman tien melkein läpi, niin vaikuttaapi läpihuutojutulta se), kasari-lisäosa PS2:lle on myöskin biisiä vaille, ja nyt meni GHIII:ssakin hardilla murheenkryyni-Lou polvilleen ja expertillä ovat enää vain lievää juoksutusharjoitusta vaativa Cult of Personality plus viimeinen osio jäljellä.

Eikä kakkoseen ja kolmoseen tule ostettavaa lisämateriaalia ollenkaan sillä vauhdilla kuin toivoisi. Piru.

GHIII:ssa on onneksi nettipeli, joka antaa lievää lisähupia. Ei siinä, että olen oikeastaan aika hyvä, vaan siinä, että voin salaa huvittaa itseäni sillä ajatuksella, että tietäisipä tuo mikrofoniinsa nuuskuttava 13-vuotias tuolla toisessa päässä, että hänet murskaa juuri varhaiskeskiäkäinen rouvashenkilö. Mutta siksi jätänkin oman mikrofonini kytkemättä, koska jos ne tietäisivät, niin häviöllä ollessaan droppaisivat ulos pelistä vielä tiuhempaan kuin mitä nykyisellään tekevät.

Hard tasolla yleisin 13-vuotiaiden kuvitelma vastustajan pudottajasta: Metallican One. Hard tasolla tehokkain 13-vuotiaan pudottaja: Living Colourin Cult of Personality.

Koska virtuaalipeenikseni kasvoi juuri leveilystä aivan tuhottoman kokoiseksi, taidanpa mennä saamaan taas Extremen Play With Meltä turpaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro