lauantai 17. toukokuuta 2008

Long slow goodbye



Ja puolitoista vuorokautta myöhemmin, hengissä ollaan.

Huomasin kaipaavani Blogilistaa aina vain vähemmän, kun tajusin, että Google Reader on Wii-optimoitu! Kumarruksia, palvontaa, katsomo kohisee! Se jos jokin on palvelua, joka tyydyttää minua ja tuottaa hyvää mieltä. Satun nimittäin pitämään sohvallaröhnötys-surfaamisesta aika lailla, ja blogien lukeminen tukevassa vaakatasossa on mukava lisä moiseen touhuun.

Kuulin, että seuraavan kerran kun loggaudun Blogilistalle, pitäisi hyväksyä uudet käyttöehdot. Vaikka parannusta entisiin ehtoihin onkin tullut, ovat ne minun makuuni edelleen liian epämääräiset. Varsinkaan en voi hyväksyä, että firma pidättää itsellään oikeuden jatkossa muuttaa käyttöehtoja siitä ilmoittamatta.

Kaiken maailman paskalafkojen asiakas se minäkin olen, esimerkiksi Sampon ja Soneran, mutta niillä on sentään aina ollut häpyä ilmoitella etukäteen käyttöehdoistaan ja niiden muuttumisesta jopa siinä määrin, että tiedotteita tuntuu tunkevan ovista, ikkunoista ja tekstiviesteistä. Joten jos jopa edellämainitut kuonayhtiöt osaavat edes tiedottamisen jalon taidon alkeet, niin kyllä sitä Sanoma Digitaliltakin on oikeus vaatia. Varsinkin kun nettisivutsydeemissä se ei ole mikään maailman vaiva tehdä sitä pop-uppia, joka ilmaisee että "hei, me ollaan uusittu käyttöehdot, viittisitkö vilasta".

Aionkin siis tehdä niin, että ensi viikonloppuna osapuilleen näillä main aion loggautua Blogilistalle ja painaa sitä nappia, missä en hyväksy käyttöehtoja. Jolloin myös Kriisipuuro lakkaa olemasta listautuneena Blogilistalle.

Toivoisin, että jatkaisitte silti lukemista joko kirjanmerkin tai jonkin rss-readerin turvin. Facebook-ystävilleni Kriisipuuro ilmestyy edelleenkin tuttuun tapaan noteseihin importoituna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro