sunnuntai 11. toukokuuta 2008

Kunhan kuluu viisi vuotta



Luokkakokous koettu. Tuntemattomien tuttujen ja tuttujen tuntemattomien kanssa oli perin mukavaa, ja Virgin Oilista sai varsin maittavan ateriakokonaisuuden, vaikka juustokakku olikin aavistuksen liian makeaa. Maailman pienuuttakin koin taas hetkellisesti, kun selvisi sekin mysteeri, miksi entinen työtoveri näytti aina niin tutulta. Siksi, että on sisarensa peilikuva, jonka kanssa olen ollut samalla luokalla. Hupaisaa. Ja 15 vuodenkin jälkeen olimme edelleen kaikki nuoria ja kauniita. Mainiota. Viiden vuoden päästä ehkä taas seuraavan kerran, sit ois 20-vuotisjuhlavuosi. En sano ei.

Ja sitten takaisin viikon aiheeseen, eli asiat jotka ärsyttävät uudessa Blogilistassa, osa tuhatviiskytykstoista:

Oman blogin infosivussa lukee vain luetuimmat-listan sijoitus, mutta ei muiden listojen. Mikäs helvetin järki siinä on? Joko kaikki tai ei mitään. Ehkä parempi ettei mitään, koska eihän se luku edes pidä paikkansa. Tai ehkä pitääkin, ei voi tietää kun kaikki on tuolla e-del-leen-kin aivan perseellään. Hätkähdin kun tuo infosivun luetuimmat-listan sijaluku-info näytti sijaa 38. Niin korkealla en ole käynyt sitten viime syksyn BB:n. Tietysti nopea kurkistus itse listaan ilmoitti että paskaahan se infosivu puhuu. Tai Luetuimmat-lista. Tai kummatkin.

Tekisi jo mieli jättää koko lista, kun se on niin lähes käyttökelvoton. Mutta siirtyminen muualle usean kymmenen blogin kanssa olisi vaivalloista. Ja mihin edes siirtyisin? Katsoin taas Google Readeria sillä silmällä ja jouduin toteamaan että ei, se on edelleenkin aivan yhtä vastenmielinen, rss-lukijat eivät vain ole mun juttuni.

Miksi oi miksi eivät voineet jättää vanhaa Blogilistaa uuden rinnalle. Onhan Sammollakin edelleen light-versio verkkopankista uuden susipankkinsa rinnalla. En ole susipankkia kertaakaan käyttänyt sen jälkeen kun tajusin, että mobiilipankkiahan voi käyttää myös tietskalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro