maanantai 20. elokuuta 2007

Micro$oftin per$een$uristin
Koska Overlordin PC-version näppis+hiiriohjaus on mahdottoman tönkkö, sorruin sitten ostamaan tuon mötikän tuossa ohjaimen vieressä. Kulkee nimellä Xbox 360 Microsoft Gaming Receiver for Windows.

Toimiiko? Ei.

Toimiiko päivitetyllä ohjaimella? Ei.

Toimiiko vaikka renkuttaisin vehjettä läpi kaikkien USB-porttien? Ei.

Toimiiko vaikka seisoisin päälläni, kiroilisin sanskriitiksi ja uhkaisin Bill Gate$ia sillä että sen peenix kutistuu rusinaksi, jos ei vimpain ala toimia?

Ei.

Lituskan geishakuulan näköinen vimpain on kuin venäläinen perseensuristin konsanaan. Ei surise eikä mahdu perseeseen, ja varsinkaan ei suostu pariutumaan kummankaan 360:n ohjaimen kanssa. Ei vaikka rukoilisin. Anna nyt!

Ei se anna.

Löytyykö ongelmasta dokumentaatiota vaikkapa Mikkisoftin knowledge basesta? No ei tasan löydy mitään käyttökelpoista. Ainoastaan osastoa "tarkista ohjaimen patterien lataus ja oikea suunta". Jes, niin tyhmähän just olenkin.

Eikä oikein löydy käyttäjien keskuudestakaan vastauksia, tai sitten tyhmyyteni piilee siinä, etten keksi oikeanlaisia hakusanoja. Tuotteen nimi plus "won't connect" "won't pair" jne. eivät tuota tulosta. Edes satavarma "please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ei auta :-)

Langattomien hiirien ja näppisten (varsinkin jos ovat Logitechin) käyttäjillä on ollut ongelmia, mutta siinä kaikki. Mainita kai pitää, että hiireni ja näppikseni ovat langallisia. Eikä edes Logitecheja.

Hintaa 22.90 erkkiä verkkokaupassa. Hieman kallis perseensuristin, huomenna kiikutus takaisin.

Toimimattomuutta enemmän pattiin ottaa kuitenkin pähkäilyyn kulutettu kokonainen ilta, ylimääräisistä hermosauhutteluista puhumattakaan. Saatan saada rahani takaisin itse tuotteesta, mutta kuka korvaa menetetyn ajan ja kalliin askin tupakkaa?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro