lauantai 11. elokuuta 2007

AlppipuistorapoErinomainen blogaajien ja bloggaajien ja blogittajien ja ainakin yhden kommenttilurkkerin puistolojunta Helsingin Alppipuistossa päättyi minun osaltani poistumoon viimeisten bussien lähdön takia, kun suurin osa näytti vielä jäävän huvittelemaan.

Sitä ennen oli ehditty muun muassa Marinadin, Sun Äiteen, Junakohtauksen, Niken, Veeran, pni:n, Salon Timpan, Helenin, olikomuitavarmastinytunohdankenen (anteeksi, olen aika humalassa myös) ja kumppaneiden viettää loistavan helteistä aikaa siellä Alppipuistossa, jonka jälkeen siirryttiin kahdessa aallossa legendaariseen räkälöiden helmeen, Aleksis Kiven kadulla sijaitsevaan Populukseen laulamaan karaokea.

Useat uskalsivat kuuntelun lisäksi myös laulaa, ja erityismaininta menee Niken tulikuumille pallosille ja kommenttilaatikostani toisinaan löytyvän, mutta Blogilistaa kaihtavan Jiin kauppaopiston naikkosille. Itsekin tartuin känniääliömaineelleni uskollisena mikin varteen ja imitoin vaihtelevin tuloksin niin Tuula Amberlaa kuin Anneli Saaristoa. 

Muuten illan aikana muun muassa tehtailtiin omalaatuisia valokuvia (viiksillä ja ilman), ihmeteltiin journalismin ja mainosmaailman lainalaisuuksia, samankaltaisuuksia ja poikkeavuuksia, paheksuttiin emo kidsejä, ihailtiin vanhempia naisia, juotiin Sun Äidin tuomaa Camparia (jota en valitettavasti sittenkään saanut alas edes mehublandiksesta huolimatta) ja puhuttiin myös polttarijäynistä. Päivän epäviralliset sankarit, vastikään kihlautunut kyyhkyspari, eivät kuitenkaan vielä paljastelleet kuinka kauan meillä oikeastaan on aikaa juonia polttareita. Sillä niitähän toki juonitaan.

Illan saldoa ovat myös totuus kuten "aikuisuus on lapsia varten keksitty kusetus" sekä sosiaaliselle konventiolle "miesten kuuluu hävetä tissien tuijottelua ja naisten kuuluu kauhistella sitä" räkäisesti nauraminen.

Yö on ihanan lämmin edelleen. Harmillista että piti poistumani niin aikaisin hyvästä seurasta. Nämä ovat juuri niitä parhaita aikoja, pimeät ja kosteankuumat elokuiset yöt. Vähän kuin Mombasa. Vaikka tyttörakkaus jäi tänä iltana normaalia vähemmälle.

Edit: Onneksi on SÄ:n rapot, joista eivät ihmiset unhoitu liiallisen alkoholin nauttimisen ja muun riekunnan takia, eli mukana olivat tokikin myös Tristan, Oopa, Väriaalto ja TIETENKIN Raisa. Hävettää reikäpäisyys, Trisin tapauksessa varsinkin, kun nimenomaan tyytyväisenä panin merkille, että on niin mukavaa että ihmiset jatkavat toistensa löytämistä lämpimissä merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro