tiistai 7. elokuuta 2007

Herkullinen tilanneOletteko joskus olleet kateellisia jollekulle siitä, että sille sattui jotain kurjaa/rasittavaa/mälsää? Aika omituinen ajatus, mutta kerrankin minä olen.

Kas nimittäin kävipä niin, että henkilö X päätti myydä autonsa ja hankkia uuden. Menipä sitten autoliikkeeseen ja luovutti vanhan kaaransa myyjälle koeajettavaksi. Myyjä kaartaa autolla ulos parkkipaikalta - ja samantien menee ja vahingossa mällää auton!

Siis aivan loistava tilanne! Onko parempaa kaupanhierontakumppania, kuin ihminen, joka on niin nolo mokailustaan, ettei varmasti kehtaa enää yrittää kusettaa, tinkiä tai muuten vain olla nuiva?

Myös vakuutusyhtiössä oli virkailija naureskellut, että johan on, ei tällaista tilannetta ole tullut koskaan vielä vastaan.

Varmaa on, että nuori automyyjäparka saa kuulla tästä työpaikallaan vielä vuosienkin päästä (ellei satu saamaan potkuja, mikä olisi toki ikävää).

Nyt sitten henkilö X ajaa autoliikkeen hienolla autolla sillä aikaa kun myydyksi aiottua korjaillaan autoliikkeen laskuun. Hymyilyttää kovasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro