sunnuntai 19. elokuuta 2007

HittiveikkausOdotan toki loppuvuodesta ilmestyvää Mario Galaxya. Odotan toki myös hieman syyskuussa ilmestyvää uutta Super Paper Mariotakin. Wii Fit on myös naurettavuudestaan huolimatta kiinnostava (olenhan painoani tarkkaileva keski-ikäinen, laiska nainen). Naurettavuudesta puheenollen, tämä parodia on niin hyvä, että pakkohan tähän on rahansa tuhlata :-)

Mutta yksi jäi E3:ssa vähemmälle: De Blob. Ilmestyy helmikuussa Wiille ja ilmeisesti myös DS:lle. Jos nyt kerran puhutaan casual gamingista ja siitä mikä voisi olla leppoisaa kivaa, niin tämä näyttää kovastikin täyttävän tunnusmerkit.
Jos tämä todella toimii niin kuin pitää ja tehtävät eivät toista liikaa toisiaan - ja maailma on riittävän laaja - tämä saattaa olla ensi vuonna yllärihitti.

Peli on alun perin opiskelijatyö. Pelin PC-demo on ladattavissa täältä. Olen antanut itselleni kertoa, että Wii-versio on kovinkin erilainen ja paljon pelattavampi. Konsepti on silti mitä mainioin. Ihan samaan tapaan kuin PS3:n hypnoottisen ihana fl0w - ei sen tarvitse olla niin monimutkaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro