keskiviikko 17. tammikuuta 2007

Disney-rapo 2


On talvessa toki huonotkin puolensa. Ihan kaikki ei ole auki. Ravintoloiden osalta ei haittaa, mutta myös jotkin laitteet ja nähtävyydet nukkuvat talviunta joko kokonaan tai osittain. Mitään ei ole koettu menettävämme - paitsi Pirates of the Caribbean on tietenkin juuri tämän viikon huollossa. Todella ikävä takaisku. Aukeaisi jo lauantaina, mutta se ei tietenkään meitä hyödytä. Kaikki muu tähdellinen ajelupuoli on kuitenkin toiminnassa kuten kummitustalo, joka on jäänyt voimallisesti mieleen jo sieltä 20 vuoden takaiselta Tokion Disneyland-keikalta. Viihdyttävä on edelleen ja siihen piti päästä vielä toisenkin kerran.

Pääpuisto saatiin tänään suoritettua loppuun hyvässä järjestyksessä, ja on ollut mielenkiintoista huomata miten aika muuttaa ihmistä. Yleensä, silloin 20 vuottakin sitten, olen lähinnä pää kolmantena jalkana syöksymässä laitteesta laitteeseen, mutta nyt todella nauttii maleksimisesta. Ympäristö vain on niin mukavaa katseltavaa. Eihän esimerkiksi Suomessa juuri teemapuoleen panosteta, vaan meillä huvipuistot ovat aika karuja, joten tällaiseen silmäkarkkiin suhtautuu pakostakin suopeasti vaikka olisi kuinka laskelmoitua rahat pois -meininkiä.

Ja sama meno jatkuu myös puiston ulkopuolella, eli puiston ulkopuolella oleva ravintoloiden ja kauppojen rypäs Disney Village tarjoaa samaa hyvää mieltä kunnon teemameiningin muodossa. Illastimme 50-luvun amerikkalais-dineria jäljittelevässä ympäristössä ja ei siinä voi olla hymyilemättä kun tarjoilijat panevat tanssiksi.

Huomenna on sitten Studio-puiston vuoro. Katsotaan saako Miehen huijattua puistokaksikon hurjimpaan vuoristorataan, vaikka Space Mountainistakin oli jo tulla vomppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro