sunnuntai 4. helmikuuta 2007

Vain yhden tissihamsterin tähden



Taitaa olla ikuinen ihmettelyn aiheeni, että miten röyhkeitä voivat tissit olla. Ties missä asioissa, toki, mutta päivittäin törmään (melkein kirjaimellisestikin) siihen, että tissejä survotaan mihin sattuu.

En jaksa miettiä onko tissi sen viisi senttiä vai vain 4,80 senttiä yli kupin reunan, mutta voisko joku kertoa mulle mitä liikkuu sellaisen tyypin päässä, joka survoo tissinsä aivan liian yli dekolteen?

Pyörin tissien kanssa (urheilurintsikat) lähes päivittäin Punavuoren suunnassa, ja ei voi kuin ihmetellä näitä järjen jättiläisiä. Esimerkiksi Merimiehenkadulla on pitkä pätkä, jossa toinen puoli tiestä on pysyvästi tissienesittelykiellossa. No mikä on varmaa? Se, että se on täynnä paljaita tissejä. Eikä edes mitään "mä ihan hetken vain tässä esittelen", vaan selkeästi seisovat siinä päiväkausia rivosti esillä.

Pursimiehenkadulla, Merimiehenkadulla ja Punavuorenkadulla on myös paljon mukavia pieniä liiviliikkeitä, joihin halutaan tulla esittelemään tissejä, mutta näkösuojaa ei ole. Mitä tekee asiakas? Paljastaa "ihan hetkeksi vain" tissinsä keskellä tietä ilmeisesti sillä mentaliteetilla että "kyllähän jengi osaa silmänsä sulkea". Juu, joku siveyden sipuli varmaan osaakin, mutta ei punaniskainen bussikuski. Ja sitten seistään, ja Herttoniemestä asti kantautuu kiroilu, kun dösä on taas vartin myöhässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro