keskiviikko 7. helmikuuta 2007

Kirosanageneraattori käy ylikierroksilla



Voi voi Heikki Paasosta. Kyllä nyt poikaa ketuttaa. Mutta realismia kehiin, jooko?

Heikki Paasonen on ihan hauska tyyppi. Katson jätkää mielelläni erilaisissa ohjelmissa, ja olen esimerkiksi hyvin tyytyväinen siitä, että Voicen auki räpätessäni siellä on Paasonen eikä joku niistä entisistä kristillisnuoret mieleen tuovista nynneröistä (paitsi että kristillisnuorilla on paremmat ja ronskimmat jutut).

Valinta olla antamatta viisufinaalin juontotehtäviä Paasoselle oli ihan oikea. Paasosen kivajätkyys on kuitenkin sellaista kivajätkyyttä, joka ei ihan uppoa tiettyä perusjäykkyyttä vaativaan instituution. Niin, mitä sitä kieltämään, viisut ovat instituutio, jota ei edes hevillä muuteta.

Mutta se tärkein on kuitenkin jäänyt huomaamatta. Miten HELVETISSÄ miehiä koe-esiinnytetään Jaana Pelkosen rinnalla, mutta Jaanalle ei kukaan vaadi muita vaihtoehtoja. Jaana Pelkonen. Ei jumalauta. Siis se "HyVÄÄ ilTAA, minä oLEN Jaana PELkoNEN, ja KUUlosTAN silTÄ että KAikki lauSEEni jääVÄT kesKEN"-Jaana Pelkonen. Se. Se Jaana Pelkonen, joka ilmeisesti opettelee kaiken niin ulkoa, että adlibbaus ja luonteva haastattelu pakollisine rönsyineen ei likalta luonnistu vaikka haulikolla uhkaisi vieressä.

Ei ainuttakaan vaihtoehtoa käytetty rinnalla.

Mitä vittua?!

Ja jotta kirosanageneraattorini kävisi todella ylikierroksilla, niin voisiko joku ystävällisesti kertoa minulle miksi Idols-tuomari Asko Kallosen ympärillä pyörii nyt niin hirveä älämölö siitä, että mies kommentoi esiintyjien, varsinkin suosikkinsa, ulkonäköä ja seksikkyyttä?

Totta hitossa kommentoi. Ihanko oikeasti muka Idols-kisassa on kyse vain laulutaidoista? Ihanko oikeasti ei haeta esiintyjää, joka täyttää ulkonäkökriteerit ja jota voi myydä sekä äänellä ETTÄ habituksella? Ihanko oikeasti Asko ei saisi levy-yhtiöihmisenä kiinnittää huomiota ulkomusiikillisiin arvoihin, jotka itse asiassa ovat usein varsinkin markkinoinnissa helvetin paljon tärkeämpiä asioita kuin se ääni tai musiikkityyli?

Ai kun likka on vasta 16. No voi, voi. Mitäs läks? Jos meinaa idoliksi 16-vuotiaana, niin ihanko luullaan että likkaa vain eläkeikäisille mummoille kilttinä naapurintyttönä markkinoidaan? Jos ei kerran yleisö kykene ymmärtämään mitä Idolsissa haetaan, niin olkaa niin ystävällisiä ja jättäkää äänestämästä sitä likkaa, ettei sen tarvitse enää olla objektina, raukka parka!

Siis voi jeesus! Mitä helvettiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro