tiistai 27. helmikuuta 2007

Ohimoa digittää



Aloittipa sitten JIM-kanavakin eilen. Mielenvikaisilla kaahareilla, murhatuilla vauvoilla ja (murhatuilla) odottavilla äideillä.

Seassa sitten Brotherhood, ei iskenyt. Penn & Teller - mjoo, skeptikoille, mutkun en mä tartte siihen telkkariohjelmaa. Vielä luvassa ainakin Splinter Cell (edit: öö siis Sleeper Cell.. oon tosiaan pelannut liikaa). Liian raflaavan oloinen ollakseen oikeasti hyvä.

Muuten sitten Lostin ja 4400:n uusinnat. Hohhoijaa.

Aika onnetonta. Ehkä mä en vain ymmärrä, kun en ole mies. En ymmärrä naisena sitäkään, miksi ohjelmat eivät voisi alkaa jo hieman aikaisemmin illasta. Aijoo, mut eihän ne voi, kun tarjontaa on niin onnettoman vähän.

Huhtikuussa terrestriaalilevitykseen tulee sitten maikkarin leffakanava, joka muuttaa nimensä MTV3 Leffasta Subtv Leffaksi. Esitysajat noin iltakahdeksasta aamukuuteen. Oonhan mä yövirkku, mutta kuitenkin. Ei niitä uusinnan uusintoja ja b-luokan kylkiäisiä taida jaksaa.

Ei nyt kyllä tää digiaika ihan iske. Varsinkaan, kun tärkeintä olisi saada edes niiden olemassaolevien kanavien kuvanlaatu kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro