lauantai 23. joulukuuta 2006

Varpunen jouluaamuna



Aatonaatto on sujunut hienosti, ainakin sen jälkeen kun pääsin pois ahdistavan tungoksellisesta Hakaniemen hallista. Ei hitto, aattoaamu kello 8 olisi ollut se oikea aika, ei pahimpana ostospäivänä puoliltapäivin.

Reissun positiivinen saldo on se 750 grammaa Fazerin tryffeleitä, joita ilman joulu ei ole joulu, sekä maanalaisen parkkihallin yhteydessä olevan urheiluhallin kahviosta löydetty ikivanha ja loistava Mario Bros. -flipperi.

Pikasiivosin koko huushollin tosta noin vain - joululauluja kuunnellen.

Niin. Ensin tässä päivänä muutamana lempeästi vinoilin lempiradioasemani pomoille, että mites te nyt noin kauhiasti nykyään joululauluja soitatte vastoin vanhoja lupauksianne, ja sitten saan itseni kiinni huudattamasta Varpusta jouluaamuna.

70's show'n eräässä jaksossa Ericille vinoiltiin, kun se tykkäsi Styxistä ja oli menossa Styxin konserttiin. Sitten paljastuikin, että kaikki vinoilijatkin olivat siellä Styxin konsertissa.

Mutta kyllä. Onhan niitä hyviäkin joululauluja. Seuraavaksi Top 10 joulu-/jouluun sopivat laulut:

10. Tavaroiden taikamaailma - YUP
9. Elegia - Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
8. Jack's Lament - Danny Elfman (A Nightmare Before Christmas)
7. Christmas Dinner - Peter, Paul & Mary
6. Gremlin Rag - Danny Elfman (Gremlins)
5. Tulkaa kotiin - Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
4. Varpunen jouluaamuna - Viikate
3. A'Soalin' - Peter, Paul & Mary
2. O helga natt - Tommy Körberg (ja VAIN Tommy Körberg)
1. Jack Frost and the Hooded Crow - Jethro Tull

Koska on tilastollisesti erittäin epätodennäköistä, että olisin maailman ainoa kaappijoululauludiggari, niin tehdään tästä löysähkö bleemi. Olkaa haastetut - kertokaa ne joululaulut, joita kestätte kuunnella ilman että koette olevanne silleen vaaleanpunaisen ällöjouluisia, mitä teininä halveksitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro