maanantai 11. joulukuuta 2006

Pallokorvalle kyläänSe on sitten tehty. Muhkea veronpalautus kutistui naurettavaksi ropokasaksi, kun hotelli- ja lentovarausjärjestelmät kävivät saman tien tilin kimppuun syöpöttelemään saatavansa. Viime hetkellä oli lentolippujen hinta noussut, ja hammasta purren pulitin muutaman kympin aiottua enemmän.

Pahaa kyllä tekee, kun vajaa tonni humahtaa viiden päivän reissuun. Kannatti kuitenkin hoitaa itse kaikki varaukset ja järjestelyt, sillä Suomen toistaiseksi ainoa pakettimatkoja järjestävä taho olisi huutanut liki 1500 pelimerkkiä samasta hotellista ja lennoista - kaiken lisäksi aikataulumielessä paljon huonommilla lennoilla kuin mitä meillä on nyt.

Mutta on se sen väärtti. Olen nyt kypsytellyt tätä Disneyland-pakkomiellettäni yli kolme vuotta ja vain odottanut sitä hetkeä, että Poika on riittävän vanha ja että löytyy joku hyvä sauma (eli on samaan aikaan sekä se raha että se aika).

Täytyy silti toivoa, että ystävät ja sukulaiset unohtavat tänä vuonna pehmeät ja kovat paketit ja antavat mieluummin niitä mukavia diskreettejä kirjekuoria. Ei pelkästä sadusta nimittäin elä, vaan täytynee siellä huvipuistohelvetissä päivittäin jotain syödäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro