torstai 18. joulukuuta 2008

Sukkelaa


Piti lisää niitä pelejä hoidella tänään tähän. No mitä tein? Rekisteröidyin samana päivänä sekä Jaikuun että Twitteriin. Leikkimiseksihän tämä ilta siis on mennyt. Olisi töitäkin pitänyt tehdä vielä kotona, mutta aika vajaateholla meni sit sekin. Pelit sit huomenna, joo.

Kun pääsin päivittelemästä outoa taksikuskikäytöstä, niin tältä päivältä on toisaalta oikein palkitseva asiakaspalvelukokemus. Miehen läppäri otti ja simahti. Malli on sama kuin omani, mutta vain vajaat kaksi kuukautta vanha. Näyttö vain sammui, eikä tullut enää päälle. Kun sammutti ja yritti käynnistää, niin kukaan ei ollut enää kotona. Tyyppivialta haiskahtaa kun nettiä kaivelin. Samanlaisia tapauksia löytyi jonkin verran ja aina kyseessä sama vika: emolevyn kätkytkuolema.

Noh, soitto huoltoon (Acer) ja ei minkäänlaista taistelua minkään asiakaspalveludroidin ja checklistin kanssa, vaan puhelimeen vastaa oikeasti joku ammatti-ihminen, joka ymmärtää yskän heti ja ehdottaa joko itse koneen tuomista Konalaan tai DHL:n palvelua. Soitto deehooällään, ja paikalla on tunnin sisällä mies joka vie koneen pois. Nyt on seurantakoodi ja aika-arvio: kaksi päivää. Jos se pitää, olen kyllä hemmetin kateellinen, kun ottaa huomioon että aikoinaan odottelin pariinkin eri otteeseen kärähtänyttä fujitsu-siemens-pöytävehjettäni Powermillistä pari kuukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro