perjantai 12. joulukuuta 2008

Pelejä ja pissis-paita


Olen tässä parin päivän ajan kypsytellyt joululahjalistaa. Tai siis suositusta sellaisesta. Ihmisille, jotka eivät välitä Grand Theft Autoista, Gears of Warista ja muista pumpumeista. Ne dominoivat tämän vuoden erilaisia parhaimpien pelin listoja, ja vaikka niiden hyvyyttä ei kai voi kiistääkään, niin vähänkö väsyttää kahden-kolmen eri lajityypin monotoninen dominaatio?

Entäs jos tosiaan ei välitä FPS-ammuskelusta ja hiekkalaatikko-gangsterileikeistä (tai bändipeleistä)? Tai jos pitäisi ostaa - ikärajoja noudattaen - jotain sille esiteini-ikäiselle joululahjaksi, niin että se ei vain katso kuin halpaa makkaraa?

Teen sen listan vielä tässä viikonlopun aikana, onhan tässä vielä monen monta ostospäivää jäljellä. Myös kysyä saa etukäteen, jos on vaikkapa kahden vaiheilla.

Nyt sen sijaan hengähdän hetkeksi syvään, viikko on ollut kova, ja ennen jouluun hiljentymistä edessä on vielä kovempi viikko.

Illalla ovat myös Blogipikkujoulut, eikä minulla ole muuta päällepantavaa kuin pissis-paita. Sinne silti pitää päästä - pissis-paidasta huolimatta - kunhan käyn ensin vetäisemässä hätäiset rohkaisuoluet viereisen osaston pikkujouluissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro