lauantai 1. maaliskuuta 2008

On kunnia ja miehuullisuus suorittaa velvollisuus


Teräsbetoni onnistuneesti äänestetty Belgradiin. Hyvä näin. Oikein hyvä näin. Ja mukavaa että viisufaneilla oli järkeä antaa Mikael Konttiselle lohdutuspalkinto. Konttinen on seuraava Sillanpää. Tai oikeastaan, Kerkko voisi vähän sävellellä Sillanpäällekin juttuja.

Mutta perkele mitä rahastusta. Ensin piti ihan yleisen henkilökohtaisen ammattitaidon kunnioituksen takia kannustaa Vuokko finaaliin. Sitten piti äänestää Teräsbetoni kolmen sakkiin. Ja sitten vielä kerran äänestää Teräsbetoni Belgradiin. Rahaa paloi. Mutta oliko muka vaihtoehtoa - joka leikkiin lähtee se leikin kestäköön.

Käyttäisivät nyt Ylellä edes ne rahat sen parhaimman mahdollisen SD-kuvan tuotantoon, sen sijaan että pakottavat katsomaan normaaliakin rähjäisempää kuvaa, jossa pakkausartefaktit ja juovat vellovat jopa paikallaan seisovien ihmisten päällä ja vaatteissa. Ei saatana sentään. Hirttäkää Jungner munistaan. Vai ykskö niitä nykyään vain on?

Olisiko mitenkään mahdollista, että Ylen seuraava pomo (mielellään pian) olisi kerrankin ihminen, joka olisi nörtti sanan hyvässä merkityksessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro