lauantai 2. helmikuuta 2008

Univelka likapyykki kesäparta lapasetAh, 13 tunnin yöunet. Kyllä nyt särkee päätä ihanasti ja on aivan zombi. Toivottavasti ei tarvitse lähteä mihinkään.

Olin eilen illalla juhlissa, joissa jaksoin ihan peräti seitsemästä kymmeneen. Ruoka oli kyllä aivan sairaan hyvää (korvasienikastike, nam), mutta kun sitä apetta oli vetänyt riittävästi kupuunsa niin alkoi tietysti silmä lupata. Puhelias taksikuski piti huolta siitä etten sammunut, vaikka mieli teki. Ja muistutti ottaa kollegan unohtamat hanskat mukaan. Taksikuskiuden pitäisi olla varteenotettava työhistoriaplussa, jos hakee päiväkotiin töihin.

Kotona oli piristyvinäni ja yritin pelata. 15 minuuttia myöhemmin Mies tuli sulkemaan sammuneelta konsolin ja ottamaan turhat vaatteet pois.

Onneksi en juonut kahta kaljaa ja valkkarilasillista enempää. Univelkaisia ei pitäisi itse asiassa päästää juhlimaan lainkaan, koska niillä on niin kiikun kaakun mitä niiden ylipäätänsä kannattaa juoda. Oli nimittäin kyllä siitä pienestäkin määrästä jotenkin todella intoksikoitunut olo ja askel horjui kuin merimiehellä.

Eilen taisi monilla loppua tipaton tammikuu, Voi tietysti ihmetellä että mitä järkeä tipattomassa on, jos sitten heti ensimmäisen tilaisuuden tullen juodaan kaikki se viina, joka jäi tipattomalla juomatta. Mutta onhan sitä hauska katsoa, siitä ei pääse mihinkään. Ja tietysti siinä tilanteessa, että ujo ihminen uskaltaa keskustella toisen ujon ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla, alkoholi on hieno asia.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro