keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Hallikaisen KuurankukkiaKani sitten vihdoinkin launchaa. Jes! Pöydälle ilmestyivät Näin saat miehestäsi salonkikelpoisen alle 21 päivässä, Elvis - Elämänohjeita ja aivan yli-ihQu Eniten vituttaa kaikki. Viimeksi mainittua onkin jo odotettu.

Viime syksystä lähtien olen vierestä katsonut, kun Bistroa Kampissa on synnytetty. Pojat panivat Facebookiin samannimisen ryhmän tuossa syksyllä, ja kun kolmessa päivässä ryhmän jäsenmäärä hipoi jo tuhatta ja kuvamäärä oli jo valtaisa, dynaamisella poikakolmikolla syntyi kuningasajatus.

Kirjan kuvista vastaava Alli Kuikamoinen tuossa vieressä juuri muistelee lämmöllä hetkeä jolloin pyhä triadi kuningasajatuksensa sai. Minä muistelen lämmöllä niitä hetkiä, kun olen välillä miettinyt Timo Hokkasen ja Allin hekotteluja kuunnellessani, että pitäiskö pojille jo vaihtaa uudet Tena Ladyt alle.

Paljon on muuttunut sitten syksyn, mutta ainakin erään hienostorouvien naistenlehden tulevaan taitto-Maciin on lätkäisty teksti Huttusen Viili. Toivottavasti pysyvästi. Käydään öisin liimaamassa uusi, jos repivät vanhan pois.

Ja mä haluan signeeratun Bistron Kampissa. Se on vähintä mitä kaikista nauruvatsanväänteistä ja kastelluista pikkuhousuista voi korvaukseksi saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro