sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Get on the boat


Vuodatus oli sitten vajaan vuorokauden verran rähmällään, ja heti ajauduin pahantekoon. Hankin hetken mielijohteesta perheelle reissun Tukholmaan. Ensin en käynyt siellä oikein koskaan, ja nyt ramppaan siellä alvariinsa.

Tosin täähän oli ihan pakko. Eihän siitä ole pitkäkään aika kun valittelin, että Silja Linen hinnat ovat ihan sikamaiset, ja pitäisi saada jotain megahyperale-kuponkeja, että koko lafkaa kykenisi käyttämään.

Noh, viime yönä sitten leikin Siljan varaussynsteemillä ihan huvikseni. Koska Mies ei taipunut ajatukselle, että lähdettäisiin jo nyt keväällä Disneylandiin, oli pakko leikkiä joillain vähän realistisemmilla unelmilla. Aikaisemminhan kahden aikuisen ja yhden lapsen reissut aamiaisineen ovat olleet Siljan Promenade-luokassa sellaista 350-400 euroa, mikä on toki aivan sietämätöntä, kun sillä hinnalla saa sama lössi lentoliput Keski-Eurooppaan edes ilman suurempaa verikoirien kanssa etsimistä.

Viime yönä leikkiessäni kuitenkin jossain vaiheessa tajusin, että Ystävänpäivä näemmä jatkuu Siljalla edelleen. Siljan sivut ovat promojen osalta todella sekavat ja kurjat, joten ei mitään käsitystä miten pitkään moinen promo on voimassa, mutta vielä viime yönä kuitenkin vielä oli. Sain muutaman viikon päähän Promenade-hytillisen reissun aamiaisineen koko perheelle vaivaisella 155 eurolla.

Olkoonkin että moinen hinta on jotain, jolla pääsisi Vikingillä meininkeihin jo ihan ilman alennuksiakin, niin onhan tuo silti ihan löytö, joka pitää käyttää hyväksi. Pitäähän sitä nyt päästä mässäilemään tax free -Bilareita ja tuijottelemaan laiskan raukeasti hytin ikkunasta, kun Moskovan sirkus vempuloi pitkin bulevardia.

Tukholmassa voisikin sitten mennä vaikka Tekniikan museoon ruotsalaisen videopelibisneksen historiikkinäyttelyyn. Ja Burger Kingiin. Ainakin Burger Kingiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro