maanantai 16. heinäkuuta 2007

Viikonlopun kulutuskokemukset


Hyvät: Mikä tahansa vaahtomainen ihotökötti. Lumenen vaahtomainen itseruskettava, L'Orealin kermaisen pehmeä kasvonpuhdistusvaahto. Rakstan! Rakstan myös Nivean puhdistusliinoja varsinkin reissussa.

Pahat: Veetin 400 millin ihokarvanpoistoaine. Poistaa hyvin itseruskettavan jämät, mutta ei ihokarvoja. Ei edes kuudessa minuutissa (lupaavat kolmea). Karvan karvaakaan ei lähtenyt. Luulin vihdoinkin löytäneeni pullon, joka riittää useampaan kuin kahteen ajoon - yleensä Veetit ovat toimineen hiton hyvin. Mutta nyt olisi pitänyt kiltisti vain hankkia höylä. Ainoa plussa on, että iho jää oikeasti mielyttävän tuntuiseksi kuten pakkaus lupaa.

Rumat: Atrian uutuuseinekset broileripihvi, makkarapihvi ja kebab riisillä. Noin euron kalliimpia kuin monet muut gurmeemmat einekset, silti eivät sen kummoisempia.
    Hinnalla olisi voinut hyvinkin toivoa oikeaa broilerin kokolihajäljitelmää broileripihviksi, eikä jauhekänttyä, joka oli lisäksi aika mauton.
    Kebabissa kebab-liha on toki aika mautonta ja epäilyttävän näköistä, mutta ateria on muuten yllättävän maittava. Erikseen tulee pussillinen valkosipulikastiketta, joka on einestuotteeksi aika hyvä.
    Kolmikon voittaja on kuitenkin makkarapihvi, joka on sitä perusmättöä mitä sen pitääkin olla. Muussin rakenne ei ehkä kaikkia miellyttä, pikkaisen jo liisteriä, mutta itse tykkään. Usein eineksissä on sellainen kuohkean kuiva kakkumuusi, joka ei minua miellytä.
    Kaikissa kolmessa tuotteessa parasta on ehdottomasti kastike.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro