lauantai 5. huhtikuuta 2008

MMMBop


Kauan sitä mietittiin, mutta oli se lopulta pakko hankkia. Rattiohjain. Ei autolta voi kysyä haluaako se, että sitä kosketetaan sormilla. Kyllä mobiili vaatii kyytiä koko kehon voimin.

Hankimme Microsoftin oman Xbox360-ohjaimen. Parasta on force feedback. Ammoisina aikoina tuli vedettyä rallia pleikkarilla ja rattiohjaimella, ja jotenkin hommasta puuttui munakkuus, koska ei siinä meidän vimpaimessa moista ollut. Mutta nyt on fiilistä. Aijaijai, jää kyllä puutarhahoito toiseksi.

Ja minähän en siis edes pidä autopeleistä.

---

Lapsella on muuten tyttöystävä. Siis ystävä, joka on tyttö. Lisää sellaisia, on meinaan rauhallisia kyläilyjä ja pojastaan oppii ihan uusia asioita. Kun se tohottaa poikalauman seurassa, niin siitä on oksat pois ja kattokruunu vaarassa. Tytöille ollaan sensijaan kilttejä, luetaan yhdessä ja ollaan muutenkin yllättävän herkkiä, vaikka tyttö olisikin ihan hyvä jätkä.

Tytön vierailu herätti myös huvitusta. Pitkätukkainen Mies taisi ammoisina tapaamisemme aikoina ryhtyä kasvattamaan viiksiä ja partaa lähinnä siksi, että tytöt olivat yliopistolla nimitelleet Hansoniksi. Mutta paljastuipa tänään ettei moinen tainnutkaan auttaa. Ilmeensä oli rahanarvoinen, kun Pojan tyttövieraan isosisko tunki ulko-oven rakoon ja kysyi kovalla äänellä missä on se Ari Koivunen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro