lauantai 26. huhtikuuta 2008

Just eat it


Tietää olevansa muuttumassa vanhaksi akaksi, kun joka päivä yhä enemmän joutuu uutisia lukiessaan tai esimerkiksi nuorisoa kuunnellessaan ihmettelemään että mitä v*ttua?

Ruuan hinnan nousu on johtanut muun muassa siihen, että kouluissa on siskonmakkarakeiton sijaan nakkikeittoa, eikä enää ole varaa pitää teemaviikkoja. Mitä v*ttua? Teemaviikkoja? Siskonmakkarakeittoa? Oletteko tosissanne? Se on KOULU, ei mikään kolmen tähden ravintolamaailma! Sanoisin tähän, että mitään tollasia hiton hömpötyksiä ei ollut mun nuoruudessani, mutta se vasta kääkältä kuulostaisikin. Mutta kun ei mun nuoruudessani ollut moisia hömpötyksiä!

Ja kumiperunat lisääntyvät taas. Voi hellanduudelis sentään. Peruna on peruna. Se pannaan veitsellä palasiksi ja sotketaan mössöksi kastikkeen kanssa. Siinä vaiheessa on sitkeinkin kumiperuna muuttunut siksi samaksi mössöksi kuin se äiteen tekemä namiperunakin. Ja turha on kersoihin mitään kuoriperunoita tuhlata, kun ei ne kuulemma nykyään edes tiedä miten peruna kuoritaan saatika sitten suostu syömään niitä kuorineen.

Ihan lievästi loukkaavaa on se, että minun sukupolveani  kutsuttiin pullamössösukupolveksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro