tiistai 15. huhtikuuta 2008

Lucky



Kyllä Mies on ihana. Mies kävi etsimässä kaupasta kompuutteria, ja kun ei löytynyt, kertoi menevänsä kotiin. Mutta ei mennytkään, vaan meni toiseen kauppaan. Ja löysi sen mitä halusin. Mulla on ihan paras Mies, ja mun Mies voittaa teidän Miehet.

Ja hyvä niin, erittäin onnekasta niin, sillä NetAnttilalla ei tässä kisassa ainakaan ole mitään jakoa. Kalliin hankinnan tietysti hoitaisi osamaksulla. Onnistuuko? No ei, koska systeemi herjaa että hetu, osoitetiedot yms. eivät vastaa annettuja tietoja. Anteeksi haloo? Kyllä ne tiedot siellä väestörekisterissä on ihan ne samat kuin mitä mun ajokortissa, henkkarissa ja kotiovessa lukee.

Ainahan voi sattua tikitaalisia erheitä, joten soitanpa asiakaspalvelun numeroon, jonka ongelmatilanneviestissään antavat. Ei se vastaa. Ei edes kytkeydy. Soitan toiseen numeroon. Ei vastaa, ei kytkeydy. Ja kun kytkeytyy, poikkasee.

Eläköön teknologia ja 010-palvelunumerot. Onneksi on vielä oikeitakin kauppoja, joista hyvällä tsägällä ja ainakin plussa-kortilla saa tuotteet samaan hintaan kuin netistäkin.

Vielä monen monta tuntia ennen kuin pääsee kotiin leikkimään uuden lelun kanssa. Ja pitää muistaa hukuttaa Mies suosioon. Ainakin sen verran mitä uuden lelun kanssa leikkimiseltä ehtii.

Lelu tarvitsee nimen. Haastavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro