sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Pääsiäisen sitäsuntätä


Kävin taas siellä Tukholmassa, ja pää on autuaan tyhjä.


Pieniä ihmetyksiä ja huomioita menneestä viikosta kuitenkin:  • Miksi laivoilla on usein oluiden osalta suhteellisen hyvin varustettu pubi, mutta ruokaravintoloista saa vain Lapparia ja Karjalaa?

  • Millä logiikalla laivan aamiaisella on tai ei ole lihapullia? Illallisen seisovassa niitä kuitenkin on aina. Aamiaisella vain satunnaisesti. Niitä ällöjä prinssinnakkeja ja purjopiirasta on kuitenkin aina. Myös pekoniperunakroketteja on liian harvoin (toistaiseksi vain kerran viimeisen 10 reissun aikana).

  • Miksi Silja Line tarjoilee suomalaisilla sivuillaan matkoja vain Helsingistä ja Turusta, sen sijaan että sisällyttäisi myös lähdöt Tukholmasta Riikaan ja Tallinnaan? Tallinkin Viron sivutkin kauppaavat myös lähtöjä Suomesta Ruotsiin ja Ruotsista Riikaan. Samassa systeemissähän ne kaikki ovat, kun kerran samat tunnaritkin toimivat kaikissa kolmessa sivustossa. Emmä muuten, mutta ois kiva suunnitella Itämeren kiertoristeilyä yhdessä ja samassa sivustossa eikä kahta eri saman firman sivustoa vaihdellen.

  • Koska olen ns. achievement whore, ottaa pannuun verkkopelaamiseen sidotut achievementit. Kyllä niitä verkkopelejä pelataan achievementeista huolimatta (esimerkiksi kolmannes Call of Duty 4:n pelaajista, ei ole yksinpelikampanjaan koskaan edes koskenut), mutta me erakko-horatsut otamme pahasti itseemme, kun meitä yritetään väkisin sosiaalistaa. Puhumattakaan nyt sitten, jos alelaarista tarttuu joku pari vuotta vanha peli, jota ei kukaan muu enää pelaa, ainakaan verkossa. Tai jos kyseessä on peli, jota ehkä kavereiden kanssa pelaisikin (esim. GH:WT), mutta koska kyseessä on multiplatformeri, niin tietenkin kaverit ovat hankkineet sen toiselle alustalle, eikä yhdessä pelaaminen onnistu.

  • Pääsiäisen lammasperinne takaa pyhien alla kaupassa paremmat possuapajat kuin normaalisti, kun au naturel -possupaisteja ei ostetakaan loppuun heti kättelyssä.

  • Mozart-kuulat loppuvat aina kesken.

  • Enpä uskonut löytäväni uutta kuunneltavaa Burger Kingistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro