lauantai 24. tammikuuta 2009

Pitää saada lisää kivaa


Kun perjantaina iltapäiväkuudelta havahtuu siihen ajatukseen, että hei, jos vaikka söisi jotain, niin se kertoo jonkin verran päivän hektisyydestä. Se on myöskin varoitus siitä, että jos menee sen jälkeen sitten kiireen vilkkaa baariin ja juo kolme kaljaa, niin tulee ensinnäkin a) humala ja b) aikamoinen väsy.


Humalassahan ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta väsy haittaa tahtia aika lailla, varsinkin jos on pitkästä aikaa huomattavan kivaa.


Kivuus johtui siitä, että olin paarissa, jossa olivat muun muassa Haakana, Veera, Nikke, Pni, Olli ja tiesketä, joiden linkittämiseen en tässä humalatilassa kykene. Sillä oli harvinainen Karden vapaailta, jota sitten juhlistimme juomalla muutaman oluen ja kehumalla Kari-sedän erinomaisen hyvin kehittyneitä ja seksikkäitä reisiä.


Jos olen totuudenmukainen, niin enemmän keskustelimme siitä, että Olli on toimittajakunnan päästökorvausmaksu. Nimittäin koska Olli ei juo, muut toimittajat voivat juoda enemmän. Lisäksi muun muassa katsoimme Wii-pornovideon YouTubesta.


Mutta sitten tuli uni. Ja koska tuli uni jo kello 10 illalla, aloin pyörittää ajatusta siitä, että Blogistanian pikkujouluistahan on aikaa jo vaikka kuinka. Ja minulla kaikkia hurjan ikävä. Kyllä kunnon yrityshenkeen Blogistania vaatii neljännesvuosikatsaustapaamisen. Joten eikös tuossa helmi-maaliskuussa sellainen pitäisi saada aikaiseksi? Ennen kuin pärähdetään jo vahingossa toiselle vuosineljännekselle? Lauantaina, niin että on ehtinyt nukkua. Jooko? Joohan? Sanokaa tekin joo?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro