sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Huoneista ja kuvista


Luen jostain syystä Matkalehteä satunnaisesti, vaikka se onkin lähinnä härski mainosjulkaisu. Toisinaan siinä on kyllä ollut hyviäkin uutisia, ja esimerkiksi Helsingin omalaatuisemmista tapahtumista se muistaa joskus mainita kiitettävästi. Pidän myös julkaisuista, jotka aiheuttavat minulle välillä oudon fiiliksen siitä että ovatko nämä tosissaan vai eivät. Näin jälleen, kun osui eteen juttu Hotel Roomin ensimmäisestä huoneesta Kalliossa. Se, että jälleen julkaistaan sellaisenaan ilmeisesti hotellin omaa mainostekstiä, aiheutti tällä kertaa herkullisen epätodellisen olon. Ainakin tämä on kertalaakista hotelli, jossa tekisi mieli joskus yöpyä.

---

Itse käytän Facebookia nykyään lähinnä kavereiden statusten vakoiluun, satunnaiseen kuvien katseluun ja parilla applikaatiolla leikkimiseen. Huvittaa aina huomata miten luovasti Facebookia välillä käytetään todella siihen yhteisöllisyyteen mitä varten se on. Tänään törmäsin erään vanhan tuttavan uudenvuodenbileiden jälkimaininkiryhmään, jossa on muun muassa valokuvat jokaisesta vierailta bilepaikalle jääneestä tavarasta. Mikä erinomainen tapa yhdistää esineet ja niistä eksyneet omistajansa! Puhumattakaan hauskoista jutuista, joita tavarat kommenttilaatikoissa herättävät.

Tämän lisäksi tajusin vihdoin itse, että koska naamakirjan yksityisyysasetukset ovat loppujen lopuksi kuitenkin aika hyvät, miksi ihmeessä hilloaisin kavereiden kanssa vietettyjen hetkien kuvia enkä koskaan muista esitellä niitä, kun kuitenkin voin perustaa todella tarkkaan rajatun ryhmän niille. Olenpa ollut hölmö.  Nyt on vemppaavia.... anteeksi, siis Wiin Raving Rabbidsia pelaavia ihmisiä näytillä vain niille, joita asia koskee. Kätevää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro