lauantai 14. kesäkuuta 2008

Ørørør



Vuorokauden valvominen ja tilkka viiniæ = ei kovin hyvæ yhdistelmæ. Eipæ siinæ muuta, mutta kun kun uni tulee niin, ettei sitæ kykene estæmææn. Juhli nyt siinæ sitten, kun ei silmæ pysy auki. Jokseenkin spurgu fiilis joutua nukkumaan tunti-pari jossain nurkassa, jotta kykenee olemaan siihen saakka ettæ pææsee pois. No se hyvæ puoli tosin on, ettæ koska loppuillasta jætti ottamatta edes sitæ toista tilkallista viinæ, vaan sen sijaan joi hyviæ kahveja ja mæssæili hyviæ ruokia, niin eipæhæn tarvitse kærsiæ mistææn krapuloista.

Tosin væsyttææ edelleen aivan vietævæsti. Vedin Burger Kingissæ (tietenkin) tæysjyvæ-whopperin, ja nyt silmæ luppaa taas. Voisi periaatteessa Tivoliin mennæ, mutta unettaa niin vietævæsti.

Eikæ ole mikææn kovin hyvæ ilma. Aamusta oli læmmintæ, laitoin liian væhæn pæælle, ja nyt on pirun kylmæ.

Væhæn tuossa sisæisesti naureskelin tyøkaverin strategiaa jæædæ periferiaan hotelliin koko pæivæksi lorvimaan. Sillæ se on tosiaan ihan jærvenpææssæ keskellæ ei mitææn. Mutta nyt alkaa tuntua siltæ, ettæ onpas fiksu tyyppi. Tæssæ aseman nettipisteessæ nuokkuessani tulee sellainen vakaa pæætøstunne siitæ, ettæ taidan ottaa eskalaattorin alas junalaiturille, ajaa periferiaan, ryøvætæ læheiseltæ huoltikselta kasan suklaata ja keksejæ ja mennæ tekemææn sitæ toiseksi parasta asiaa, mitæ sængyssæ voi tehdæ. Tivoli saa luvan jæædæ. Vaikka ei væsyttæisikææn, niin on væhæn kylmæ. Eikæ se sittenkææn ole niin hauskaa yksin.

Paska, ettæ olen vanha. Hitto, ettæ nææ æeæeæeæeeæt næyttææ pervoilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro