perjantai 27. kesäkuuta 2008

Kenen nimeen vannot? Keneen turvaat?


Päivän ongelma:

Pitäisi ryhtyä aktiivisesti ehkäisemään, ettei synny vahinkoja.

Läppärissä on WinVisva, siispä virustorjunta on tärkeää. OEM-viritykset tuudittavat 30-90 päivän virusturvan harhaan, mutta nopeastipa sekin aika loppuu. Pitäisi harkita pitempiaikaista ehkäisyä, mutta jotenkin haraa vastaan vain lampaana tuon olemassaolevan Nortonin vaikutusajan pidennys.

Syyt ovat selkeät: Norton on kallis, ehkäisyä ei saa vuotta lyhyemmiksi ajoiksi, ja Norton on kuulemma huono.

No, riippu keneltä tietysti kysyy, minkä perusteella voi huoletta sanoa että kaikki virustorjuntaohjelmat ovat huonoja. Pitäisi vain osata päätellä mikä on vähiten huono. Lisäksi pitäisi kai suorittaa hintavertailua. Kalliita ne tosin taitaa olla kaikki.

Ja koska olen pakonomainen "vapaa sielu", en voi sietää lafkoja, jotka eivät tarjoa vuotta lyhyempiä asiakkuuksia - siitäkin huolimatta, että haen pitkäaikaista turvasuhdetta. Siitäkin huolimatta, että olen valmis tekemään kahden vuoden määräaikaisia sopimuksia puhelinyhtiöni kanssa. Mutta se ei ole sama asia. Tietenkään.

Ehdotuksia?


Päivän epäkohta:

Miten ihmeessä metrolaiturin taulu osaa kyllä kertoa kauanko tuubia pitää odottaa, jos on matkalla keskustaan, mutta ei suostu kertomaan vastaavaa tietoa takaisin itään matkaaville? Taulussa möllöttää vain iänikuinen "Mellunmäkeen/Vuosaareen" eikä mitään muuta.

Haluaisin kiitos tietää, varsinkin näillä aivottomilla kesävuoroväleillä, menikö mato juuri nenän edestä vai ei. Jos meni, niin ehtisin vallan hyvin vielä tupakalle, eikä tarvitsisi tuijottaa niitä kamalia mainosten Axe-vampyyrinaisia ja yrittää esittää niin eteerisen poissaolevaa, ettei se avohoitoratikasta perässäni hortoillut hämy saa päähänsä tulla puhumaan. Ainakaan minulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro