lauantai 10. kesäkuuta 2006

Tuskaa ja nautintoa


Kyllä on selkä ja jalat kipiät. Jälleen kerran olen rehkinyt uudessa
kämpässä, sillä alkaa olla jo paniikki. Viikon päästä siirtyvät isot
kamat, eli kämpän pitäisi olla asumiskelpoinen ja sinne on ennen isoja
kamoja oltava mahdollisuus viedä pikkukamaa pitkin viikkoa.


Yleisen kolotuksen lisäksi jalkaan sattuu. Aivan huomaamattani poltin
eilen puistossa lötkötellessä vasemman pohkeeni. Tänään on pitänyt
paljon kyyristellä, ja aina kyykistyessä pohkeen iho kiristyy - aijaii
että tuntuu namilta. Olen jotenkin toispuoleisesti palanut, sillä
oikean jalan pohje ei ole ottanut vaurioita. Lisäksi naamasta on
palanut vain osa, aivan kuin joku olisi sarjakuvatyyliin lätsäissyt
avokämmenellä päin lättyä, ja toisen silmän ympärystään on jäänyt
jättimäinen jomottava kämmenen kuva.

Mutta juuri siksi
otetaan paketti pekonia. Kärtsätään oliiviöljyssä pannulla. Lisätään
kokonaiset herkkusienet. Kärtsätään. Lisätään hunajamarinoitu broileri.
Kärtsätään. Lisätään pussillinen maissia. Kärtsätään. Lisätään 2 desiä
fraichea. Annetaan hautua kunnes samaan aikaan tulella ollut
kattilallinen penneä tai fusillia on valmis. Kaadetaan lävikössä
käyneet pastat kastikkeen joukkoon ja sekoitetaan. Mätetään mojova
annos mössöä lautaselle. Avataan olut.

Niin hyvää ettei sanotuks

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro