keskiviikko 9. heinäkuuta 2008

Drive


Toisinaan - harvoin, mutta toisinaan kuitenkin - joutuu ihmettelemään mistä julkista liikennettä tukiessaan oikeastaan maksaa. Kun alan oikeasti kaivata autoa jopa keskustassa, voidaan sanoa että homma toimii huonosti.

Kesä on tietenkin se aika jolloin kaikki on huonoimmillaan, kun aikatauluja supistellaan ja rattiin pannaan ilmeisesti ne kaikkien huonoimmin palkatut ummikot, jotka eivät muista reittejä, ajavat kuin eivät muistaisi liikennesääntöjäkää, eivätkä osaa kieltä oikein edes henkensä pitimiksi. Jurppii moinen, koska hinta tästä huvista on sama kuin talvella. Eikö kesäisen palvelun huonontomisen takia pitäisi olla sitten reilun pelin nimissä myös alennetut kesähinnat?

Matkaan juuri tällä hetkellä bussissa 16, jonka kuski on kuulemma ensimmäistä päivää töissä, eikä reitistä hajun poikastakaan. Siispä matkustajat huutoäänestävät miehelle oikeaa reittiä. Eli te 17.44 Hernesaaresta lähtevää bussia Bulevardilla turhaan odottaneet hävisitte, kun hävisin poikkeusreitistä ilmeisesti ainoana tietävänä huutoäänestyksen. Seurauksena sompailtiin itseämme ikuisuus suljetulta Uudenmaankadulta takaisin reitille.

Rakas HKL, olisiko sittenkin fiksumpaa laittaa ne ummikot ensin helpoille liityntälinjoille ja siirtää kokeneet kimuranteimmille reitille? Vai eivätkö vanhat kuskit suostu luopuaan saavuetuista eduista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro