perjantai 4. heinäkuuta 2008

And throw it in the cyber sea



Toisinaan sitä vain ihmettelee kuinka tekniikka muuttaa maailmaa. Varsinkin tietotekniikka. Siitä mennään jopa niin sekaisin, että kuvitellaan netissä kaiken olevan toisin. Enkä nyt puhu warettamisesta ja sananvapaudesta, vaan arkipäiväisemmistä jutuista. Kuten esimerkiksi tapakulttuurista.

Skypeni aina jostain syystä päättää välillä itse laittaa päälle täpän, joka sallii näkymiseni koko maailmalle. Normaalisti en halua olla olemassa kuin ystävilleni, mutta ilmeisesti Skype pitää minua liian rajoittuneena.

Noh. Yleensä tämän Skypen päättämän yksityisyyden katoamisen huomaa siitä, että ruudulle alkaa sadella viestejä tuntemattomilta miehiltä, kutsukaamme heitä vaikka kalkkunamaalaisiksi. Lähes järkiään nämä miehet etsivät  pil...siis ystäviä Suomesta.

Pakko vain miettiä, että ennen kuin meillä kaikilla oli internetiä, mahtoivatkohan nämä miehet esimerkiksi hengailla kalkkunalandian kahviloissa selailemassa suomalaisia puhelinluetteloita kärttääkseen sitten puhelimitse pil.. ystäviä Suomesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro