perjantai 21. syyskuuta 2007

Juhlijan iltarapo


Koska BB ei ole myöntänyt tälle päivälle oikein mitään erikoista, tässä teille pieni substituuttirapo eräiltä oivallisen ihmisen oivallisilta syntymäpäiviltä:

Kävin siis hyvän ystävän nelikymppisillä Punavuoressa. Vai onko se Eiraa? Olutravintola Poirotissa jokatapauksessa. Tehtaankatu 36 tai jotain niillä main.

Ensinnäkin olut siellä on monipuolista ja hyvää. Hinnakasta toki, ainakin tavalliseen hanakeskariin tottuneelle.

Toisekseen sieltä saa aina pieniä herkkuja. Toisinaan napostelulautasia, toisinaan suurempaakin lämmintä. Tänään oli tarjolla haggista. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta elämässä, enkä edes empinyt kun näin tarjoomuslistan. Pakko suositella kaikille.

Lisäksi mietiskelin, että kun kerran kaupan eineshyllystä saa maksalaatikkoa ja kaalilaatikkoa, niin miksei voisi saada haggista? Kun katsoo koostumusta ja makustelee makua, niin haggiksesta olisi aivan hyvin haastamaan vähintäänkin einesmaksalaatikko. Ostaisin oitis.

Ja sitten illan paras (päivänsankarin lisäksi): Veijo Midi ja Modulit. Tommi Lindellin musiikillinen alter ego on aivan loistava. Jos et ole jo kokenut Veijo Midiä ja moduleita, tee se. Koska Veijo on tilattavissa esimerkiksi firmojen sun muiden viihdyttäjäksi, käytä valtaasi ja tilaa tai painosta pomosi tilaamaan. Upeudesta ei ole epäselvyyttä ainakaan enää siinä vaiheessa kun Bomfunk MC:s kohtaa Levottoman Tuhkimon tai kansa herkistyy Mozartin Yön kuningattaren korusäveliin à la Veijo. Oivalluksellisen musiikkiannin lisäksi Lindellin Tommi on perin mukava mies.

Itse asaissa Veijo Midi oli niin oivallinen, että Tehtaankatua pitkin tyylikkäästi astellut Helena Lindgren katsoi peräti kahdesti Poirotin ovesta sisään ja näytti siltä, että kehtaiskohan kuokkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro