torstai 31. joulukuuta 2009

Toin teille pörriäisen


Miehen kärähtänyt läppäri tuli tänä aamuna lähetillä kotiin. Emme ole vielä avanneet laatikkoa (aamiainen kesken tässä hieman ennen kello kahta) mutta luulisi vehkeen toimivan.

Mutta lasketaas päiviä. Kone lähti DHL:n kyydissä 18.12. Nyt on 31.12. Niiden välissä on itse asiassa vain viisi työpäivää, vaikka aikaa on muuten kulunut huomattavasti enemmän. En kyllä suoranaisesti osaa valittaa (olettaen että kone toimii) vaikka utopistinen "pyrimme kahteen päivään" jäikin toki haaveeksi. Tosin melkein siihen kahteen päivään päästään, kun seurantanumeron perusteella asioiden kulku vaikutti siltä, että kone oli DHL:n hoteissa melkein puolet tuosta viidestä päivästä. Jos olisi vienyt ja hakenut itse, kaksi päivää ei ehkä ole ihan täysin utopiaa.

Lähettifirmoja pitää kyllä vähän ihmetellä, DHL ei ole mikään poikkeus. Paketin poiminta toki toimii silleen suht. suoraviivaisesti, mutta tätä lähetysten perille toimittamista ne ei kyllä jostain syystä tunnu saajan kannalta hanskaavan millään lailla järkevästi. Paketti vain tuli tänä aamuna. Ei mitään etukäteisvaroitusta, soittoa, mitään. Arkipäivähän tämä edelleen monille ihmisille on, joten kun lähetti aamukymmeneltä soitti ovikelloa, olisimme aivan hyvin saattaneetkin olla  kaikki töissä. Miksi lähetit ei soita etukäteen? Onhan se niillekin turha reissu, jos vastaanottaja ei ole paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kriisipuuro